Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Να ήταν η απόσταση γυαλί και ο χρόνος ψεύτης.




Ο τιτλος ειναι στιχος απο τραγουδι.<3

Το τελευταιο καιρο νιωθω κουρασμενη και πολύ αγχωμενη.
Δεν είναι καλο αυτό.

Την προηγουμενη εβδομαδα ειδα στο ονειρο μου τον Κ.Φουμη από την Ιστορια να κανει προεγκλογικη εκστρατεια διπλα στην θαλασσα.:P Γενικα συχνα ξυπναω αποτομα από ονειρα,που μετα δεν τα θυμαμαι κιολας.Την Κυριακη που ξυπνησα ημουν πληρως πεπεισμενη ότι επρεπε να σηκωθω για να παω να δωσω Εκθεση.Νομιζα πως αρχισαν οι Πανελληνιες.
Προσπαθω να αντιμετωπισω το αχγος λεγοντας στον εαυτο μου ότι αν τα ξερω καλα δεν υπαρχει λογος να αγχονομαι.Και θα τα ξερω μονο αν διαβασω πολύ.Ναι…διαβαζω πολύ.Και οσο πιο πολύ διαβαζω τοσο πιο πολύ απογοητευομαι…γιατι δεν αποδιδω πολλες φορες.:/
Όταν τα λενε αυτά αλλοι τους χαμογελαω και τους απανταω χαρουμενα ότι πρεπει να σκεφτομαστε θετικα και ετσι όλα θα πανε καλα.Ωστοσο κραταω και μια σταση επιφυλαξης…ποτε δεν ξερεις τι θα σου τυχει.



Ο χρονος δεν περναει απλα…ΤΡΕΧΕΙ.Πραγματικα μου μοιαζει σαν ο χρονος να τρεχει…και να τρεχει…προσπαθωντας να φτασει οσο πιο γρηγορα μπορει στον Μαιο.




Για μια μονο φορα θα ηθελα να ηξερα το μελλον.

Παρολ’αυτά δεν μπορω παρα να πω ευχαριστω καθως φετος ειδα γυρω μου με διαφορετικα ματια.Πολλα πραγματα τα ειδα αλλιως.Ειτε αυτά ηταν θετικα ειτε αρνητικα.

Ηταν το πρωτο καλοκαιρι το οποιο εζησα και περασε τοσο γρηγορα.
Το πρωτο καλοκαιρι το οποιο εκανα μαθηματα και διαβαζα.
Το πρωτο καλοκαιρι που εκτιμησα όλα τα προηγουμενα για τον ελευθερο χρονο που ειχα.
Το πρωτο καλοκαιρι που πηγα 5 μερες μονο διακοπες.

Και ηταν η πρωτη φορα που εκτιμησα τους μηνες Σεμπτεμβρη-Οκτωβρη-Νοεμβρη.
Παντα τους μισουσα γιατι επερναν την θεση του καλοκαιριου,Τωρα τους αγαπησα γιατι μου προσφεραν μια γλυκια καθημερινότητα…μια γλυκια ασφάλεια.

Ηταν η πρωτη φορα που αγαπησα το κρυο,την βροχη,το σκοταδι.Ποιος θα το φανταζοταν ε?Θελω να βρεχει για να ξερω πως ακομα εχουμε χειμωνα και πως αργει(που λεει ο λογος)ακομα ο Μαιος.Δεν θελω να μεγαλωσει η μερα…Ποτε δεν μπορουσα να φανταστω το ποσο υπεροχο είναι να περνεις το λεωφορειο στις 4:30 και να βλεπεις πως ο ηλιος αρχιζει να πεφτει.Ουτε ειχα φανταστει ποσο υπεροχο είναι να περπατας αργα το βραδυ στο κρυο,καθως μυριζει το βρεγμενο χωμα από την βροχη.

Ηταν η πρωτη φορα που αντιπαθησα την Πρωτοχρονια και δεν ενιωσα κανενα χριστουγεννιατικο πνευμα.Γιατι με την Πρωτοχρονια συνεπαγοταν η ληξη του πολυαγαπημενου 2010 και η εναρξη του 2011.Και η εναρξη του 2011 συνεπαγεται με τις Πανελληνιες.

Ηταν η πρωτη φορα που χαιρομουν στην ιδεα του σχολειο καθως τα Χριστουγεννα ειχα βαρεθει να διαβαζω ολη μερα σπιτι :P.

Ηταν η πρωτη φορα που εκτιμησα την εννοια της επαναληψης.Πραγματικα δεν ειχα ιδεα πως σημαντικη είναι.Ανακαλυπτεις τα κενα σου,ξαναθυμασαι και εμπεδωνεις πραγματα πολύ καλυτερα.

Ηταν η πρωτη φορα,μετα το Σεμπτεμβρη κυριως,που συνειδητοποιησα ποσο σημαντικο είναι το φροντιστηριο μου για εμενα.Οχι μονο από πλευρας διαβασματος…αλλα κυριως από πλευρας παρεας.Πρωτη φορα ρουφαω ετσι τις πληροφοριες από τις καθηγητριες μου…πρωτη φορα ρουφαω ετσι τις συζητησεις με τις φιλες.Χαχ…παντα ειμαι η πρωτη που φτανω στο μαθημα και η τελευταια που φευγω καθως περιφερομαι στο φροντιστηριο.Πρεπει να φυγω ε?:/ Λεω παραπονιαρικα.Εκει νιωθω σαν το σπιτι μου.<3 Οσο γλυκια μπορει να είναι μια σοκολατα,τοσο πιο γλυκες είναι οι αγκαλιες και οι στιγμες που μου προσφερουν.Γιατι εκει ειμαι ο ευατος μου.Μπορω να πω ελευθερα «σας λατρευω»,μπορω διχως φοβο να σας αγκαλιαζω,μπορω χωρις αμφιβολια να γελαω,μπορω διχως δισταγμο να δειχνω την θλιψη μου…
"Ειμαστε οικογενειακαααα!<3"
"Μαρακιι,αγκαλιτσαα?"
"Σκουαρακιι!Κοιτα το μωρε!"
"Μαρακι μου!Ολα καλα Μπουλιτσακι?Τι εχεις κουκλι μου?"
"Μαρακι σε λατρευωω!"
"Μεγεθος,επιτευγμα,Τρικουπης,αααχ τι γλυκο<3,στις μαχες!"

…You are a big part of my life.:) <3




Ηταν η πρωτη φορα που ειδα ποσσες ασκησεις Λατινικων μπορω να κανω σ’ένα διαλειμα,και ποσσες σειρες Ιστοριας προλαβαινω να μαθω :P.

Ηταν η πρωτη φορα που αντιπαθησα τον ηλιο.Που παραπακαλω να μην ερθει ποτε το καλοκαιρι…δεν μπορω τις αλλαγες ετσι και αλλιως;).


Ηταν η πρωτη φορα που κοιταξα γυρω μου στο σχολειο και ειπα"Η τελευταια μας χρονια.:)"


Ηταν η πρωτη φορα που προβληματιστικα.Και ακομη προβληματιζομαι γιατι και αν καταφερω να περασω εκει που θελω,δεν ξερω ποιο θα είναι το μελλον μου σ’αυτή την χωρα που ζουμε.


Ηταν η πρωτη φορα που αγαπησα την καθημερινοτητα και την ρουτινα.Αγαπω τις Δευτερες που καθομαι σπιτακι μου διαβαζοντας Ιστορια.Αγαπω τις Τριτες με τις ωρες της Πληροφορικης και τα απιστευτα μαθηματα Λογοτεχνιας.Αγαπω τις Τεταρτες γιατι απλα είναι Τεταρτες.(Βιολογια+Αρχαια+γελιο=Τεταρτες).Αγαπω τις Πεμπτες που καθομαι σπιτακι διαβαζοντας Αγνωστο και Εκθεση.ΑΓΑΠΩΩΩ,τις Παρασκευες που φευγω 4:30 και γυρναω από το φροντιστηριο γεματη ενεργεια στις 7:30 για να κανω Λατινικουλια.ΑΓΑΠΩΩΩΩ,τα πρωινα του Σαββατου με Εκθεση και Λατινικα.Και υστερα τα ησυχα βραδια του Σαββατου σπιτι ή τις βολτες που ξεσκας επιτελους.Αγαπω τις Κυριακες με τα διαγωνισματα στα οποια εντοπιζω τα κενα μου και τι φυσικα βλεπω τι ξερω καλυτερα.Αγαπωωω τα βριαδια που πεφτω κατω από τα παπλωματα,χαζευω στην τηλεοραση,λεω από μεσα μου μια παραγραφο Ιστοριας, θυμαμαι περιστατικα και γελαω…κοιμαμαι.


Όλα αυτά εχει η δικια μου 3η Λυκειου.:)

Και ειμαι χαρουμενη.:)

Και αντεχω αρκετα ακομα.;) Παρολο που γκρινιαζω πως δεν αντεχω,πως θελω να αυτοκτονησω,να πηδηξω απο το παραθυρο,να βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο,να αυτοβιντιστω.κλ :P :P

Ο χρονος τρεχει.Αλλα το θεμα δεν είναι να τον νικησουμε.Αντιθετα να καταφερουμε να τον αντιμετωπίσουμε.;)


Ο χρονος περναει.Οι περιστασεις αλλαζουν.Ενα πραγμα δεν αλλαζει μονο.

Γιατί oι άνθρωποι μπορεί να ξεχάσουν τι ακριβώς έκανες και είπες, αλλά πάντα θα θυμούνται πώς τους έκανες να αισθάνονται. (C.A. Beard)

Εξαλλου δεν υπαρχει ευτυχισμενη ζωη.Μονο ευτυχισμενες στιγμες.Και ευτυχως τετοιες εχω πολλες,χαρης καποια ατομα.:)




125. Δεν έχει σημασία πού σε πετυχαίνουν οι σημαντικές στιγμές της ζωής σου. Σημασία έχει με ποιους τις μοιράζεσαι.






Όμορφος κόσμος κανέλα και δυόσμος
ομορφαίνει τη μέρα μυρωδιά στον αέρα
μια σφαίρα που δεν σταματά
Θα σε ξυπνήσω θα τραγουδήσω
θα σου δείξω το βάθος για να ψάξεις το λάθος
όλα είναι απλά και διττά
Όμορφος κόσμος είναι όταν ξυπνάς και χαμογελάς
όμορφος κόσμος τι το θες τόσο στρες
μήπως ήσουν και χθες ευτυχισμένος
Όμορφος κόσμος είν' όλος εμπρός μας
μια τεράστια σφαίραμε νερό και αέρα
με χρυσάφι, πετρέλαιο, πλουτώνιο
Με παραβάτες, νόμιμους τρομοκράτες
ΜΜΕ δίχως θέση και άμα δεν σας αρέσει
κάνουμε κάτι άλλο..παρόμοιο
Όμορφος κόσμος είναι όταν ξυπνάς και δεν προσκυνάς
όμορφος κόσμος λέω πάψε να κλαις
μήπως ήσουν και χθες αδικημένος
Όμορφος κόσμος είναι όλος δικός μας
τα καμένα μας δάση, ψάρια που έχουν ξεβράσεικαι
μια βάση στην ανταρκτική
Λαοί στα μαχαίρια, παιδιά δίχως χέρια
κι ο μεγάλος στον θρόνο διαταγές δίνει μόνο
να πεθαίνει όποιος διαφωνεί
Όμορφος κόσμος είναι όταν ξυπνάς και έχεις να φας
όμορφος κόσμος λέω πάψε να κλαις
μήπως ήσουν και χθες εγκλωβισμένος

Γλυκες Παρασκευες.
Γλυκα Σαββατα.
Χαμογελω :).
Καληνυχτα.

33 σχόλια:

fly είπε...

Πωωω σε νιώθω. Μέχρι τέλη Ιανουαρίου διάβαζα υπερβολικά πολύ, δηλαδή το διάβασμα που έκανα σε μία εβδομάδα αναλογούσε στο διάβασμα που μέχρι πέρυσι έκανα σε ένα μήνα. Και βαρέθηκα γιατί είναι ηλίθιο να διαβάζεις τόσες ώρες και να έχεις και το άγχος από πάνω. Τώρα που ουσιαστικά έχουμε τελειώσει την ύλη και είμαστε στις επαναλήψεις τα πράγματα χαλάρωσαν και με βοήθησε πολύ αυτό, και με τον ελεύθερο χρόνο αλλά και με την στάση μου απέναντι στις πανελλήνιες.
Από άποψη πλάκας, παρέας κτλ η τρίτη λυκείου είναι η καλύτερη χρονιά που πέρασα στο σχολείο. Ο δαίμονας των εξετάσεων όμως δεν μας αφήνει να απολαύσουμε μικρά πράγματα, βασικά όλοι ακολουθούμε τα προγράμματά μας που δεν επιτρέπουν κάποια διέξοδο κι αυτό είναι ανόητο.
Μέχρι πέρυσι, θα έφευγα από το σχολείο με την ησυχία μου, θα καθυστερούσα στον δρόμο και θα έφτανα στο σπίτι ακόμα και κάνα μισάωρο αργότερα (παρ' όλο που η διαδρομή σπίτι-σχολείο είναι με το ζόρι πέντε λεπτά).
Αν μπορούσα να πάω πίσω στην δευτέρα θα με βαρούσα ένα μεγάλο χαστούκι για κάθε φορά που αγχώθηκα για μικροπράγματα και δεν έκατσα να χαρώ την τελευταία χρονιά ελευθερίας.

Irène είπε...

Μαράκι το κάνεις να φαίνεται πολύ ωραίο, ωστόσο έχω μια ερώτηση... Πώς στο καλό μπορείς και αγαπάς ΤΟΣΟ διάβασμα; Ο_Ο

Πάντως χαλάρωσε λίγο, δίκιο έχει ο Λευτέρης... :Ρ

(Αν θέλει του το δίνω εγώ το χαστούκι. :3)

Σκέψου το θετικό έχουμε πει: ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ. :Ρ Και μετά θα πηγαίνουμε για κρέπες. ;)

Amélie Melon είπε...

καλή επιτυχία βρε παιδια!! Fleur να δεις οτι όλα θα πάνε καλά... Είναι πολύ ωραίο το γεγονός οτι πέρασες και περνάς μια πολύ όμορφη χρονιά και θα θυμάσαι έτσι τα λυκειακά σου χρόνια με στοργή και αγάπη.. Είσαι τυχερή γιατί έχεις ανθρώπους στο φιλικό σου περιβάλλον να σε στηρίζουν και δεν δέχεσαι χτυπήματα και από κει!

Κάθε περίοδος στη ζωή μας έχει τα θετικά και τα αρνητικά της και πίστεψέ με αυτη που έρχεται μετά τις Πανελλήνιες θα είναι πολύ πολύ όμορφη. Καλό κουράγιο καλό μου και καλή επιτυχία! Φιλιά!

Fleur είπε...

Λευτερηηηη,πωωω πραγματικα και εγω σε νιωθω απολυτα.Ειναι οντως τοσο πολυ το διαβασμα μας.Εμεις ειμαστε λιγο πισω σε μερικα μαθηματα και προσπαθουμε να τελειωσουμε την υλη.Ισως γι'αυτο να εχω αγχωθει πιο πολυ τωρα.Ειδικα στα αρχαια μας περασε το σχολειο.O_O
Και ποοοοσο συμφωνω οτι πραγματι ζουμε ομορφες στιγμες,αλλα η ιδεα των Πανελληνιων δεν μας αφηνει να ησυχασουμε.
Και +1...και εμενα μου φαινεται απιστευτο το αγχωνομουν για μικροπραγματα περυσι.O_O
Και εγω αλλες φορες θα χαζευα λιγο αφουτο θα εχω γυρησει απο το φροντ.Τωρα ξεκιναω αμεσως διαβασμα.

Fleur είπε...

Irene μου,δεν μπορω να πω οτι το αγαπω...Ωστοσο εμαθα στην Τριτη Λυκειου πως για να διαβασεις και να μαθεις καλα ενα μαθημα πρεπει να το εχεις "μαζι σου" και οχι"απεναντι σου".Οποτε εκανα τα μαθηματα κτημα μου.:P Ισως να φταει βεβαια και οι καθηγητες μου που ετσι οπως μου τα διδασκουν μου αρεσουν,παρολο που γκρινιαζω.:P
Ακομα και το Αγνωστο που μισουσα,τωρα λεω"γιουυχου,παμε να κανουμε συνταξη!:P"
Μονο καταφερεις πιστευως να τα συμπαθησεις τα μαθηματα,θα καταφερεις και να ασχοληθεις πολυ μαζι τους.Ισως παλι να ειναι και το αναποδο...οτι δηλαδη αφου ασχολιεσαι πολλες ωρες μαζι τους στο τελος σου αρεσουν.:P
Μπερδεμενη απαντηση,I known.xD

Οντως τελειωνω.:)
Κρεπεεεες<3.
Το καλοκαιρι μας περιμενει.^_^

Φιλακιαα!:)

Fleur είπε...

Amelie μου,οντως οπως ειπε ο Λευτερης η τριτη Λυκειου απο αποψη παρεας ειναι η καλυτερη.:)
Μακαρι να πανε ολα καλα.:/

Το ευχομαι πραγματικα να ειναι ομορφη.:)

Φιλακια!:)

next_day είπε...

καλέ????
με έκανες να αναπολήσω τις δικές μου στιγμές....
βέβαια πλέον δεν μπορώ να πώ ότι μου λείπουν..
καλή σου επιτυχία!!!
με τέτοια διάθεση δεν μπορείς παρά απλά να σκίσεις στις εξετάσεις!

Nells είπε...

egw ena tha sou po!!
makari na gyriza to zrono pisw!!zeis tin pio omorfi periodo tis zwis sou!!apolayse ti!!akomi k to agxos!!

Fleur είπε...

next_day,ευχαριστω πολυ για την καλη επιτυχια!:)
Αν και η καλη διαθεση μερικες φορες δεν αρκει για την επιτυχια.:/

Fleur είπε...

Nells,αν σου πω πως και εγω το ιδιο πιστευω?:P Οτι δηλαδη διανυω απο τις πιο ομορφες περιοδους μου μεχρι τωρα.;)
Τις απολαμβανω.:P
Φιλια!:)

Μαντάμ Σοβαρή είπε...

Να σου ευχηθω καλη επιτυχια για τις εξετασεις σου και να συμφωνησω οτι η περιοδος που διανυεις ειναι απ'τις καλυτερες γι'αυτο εκμεταλλευσου τη οσο μπορεις!Οσο για το διαβασμα υπομονη!
Καλη συνεχεια! :)

Marouli είπε...

Ξερεις καπως ετσι ημουν και εγω.. Και οπως ειπες μπορει να μην θυμασαι τα ακριβη λογια αλλα τα συναισθηματα δεν τα ξεχνας ποτε!! Θα δεις ολα καλα θα πανε και αν δεν πανε θα βρεις τον τροπο να πανε καλα..

Μαρουλοφιλακια!

Fleur είπε...

Rontiven,ευχαριστω πολυ για την καλη επιτυχια και θα προσπαθησω να εκμεταλευτω οσο μπορω αυτη την περιοδο.:)

Fleur είπε...

Marouli,ακριως.;)
Τα συναισθηματα δεν τα ξεχνας.:)
Ευχαριστω και οντως ελπιζω να πανε ολα καλα.:)

Φιλακιαα!:)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΑΡΓΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΝΙΩΘΑ.Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.

Fleur είπε...

Ευχαριστω Skpoutzako που περνας για να δεις νεα μου,και ευχαριστω πολυυυυ για την καλη επιτυχια!
Να'σαι καλα.:)

Irène είπε...

Να με δω στη Γ' λυκείου να 'χω την άλγεβρα "μαζί μου" και θα τα 'χω δει όλα! Χαχαχαχα μ' έπιασε νευρικό! x'D

Α, σου 'χει σαλέψει εσένα...ο_Ο Πάμε να κάνουμε σύνταξη λέει...ο_Ο

Χρειάζεσαι διακοπές...:Ρ

Fleur είπε...

Μονο τα μαθηματα της κατευθυνσης μου συμπαθω.:P
Η αλγεβρα απο μακρια και αγαπημενα.:P χαχχαχα xD(βιβλιο μαθηματικων δεν εχω ανοιξει καθολου φετος.:P)

Λες ε? :/
Οντως μαλλον χρειαζομαι διακοπες.:P

Marsy είπε...

Είπα να ξανασχοληθώ με στο σπορ του μπλογκινγκ και πέρασα να διαβάσω μια παραδοσιακά-τεράστια ανάρτηση Μαρίας:Ρ
Ξέρεις πως δε θέλω να σε καταλάβω γιατί ο μόνος λόγος που αντέχω τη ζωή μου με το ηλίθιο σχολείο, την ακόμα πιο ηλίθια από την Ελλάδα χώρα που ζω (ίσως πιο πλούσια, ναι, αλλά δεν έχει σημασία γτ οι άνθρωποι είναι για τα μπάζα) και τους πανηλίθιους ανθρώπους είναι να περιμένω τα ρημάδια τα φοιτητικά μου χρόνια. <3
Αλλά ξέρω πως αν ήμουν κι εγώ στο παλιό μου φροντιστήριο με τους παλιούς μου φίλους και καθηγητές, θα ήμουν χαρούμενη. Και πάλι θα ήθελα να τελειώνω μ'αυτό το βάσανο αλλά θα ήμουν χαρούμενη:/
Πάρε όμως και μια Μαρσιακή συμβουλή: Τα καλύτερα χρόνια (αυτά που κατα τη Μάρσυ ξεκινάς την αληθινή ζωή όπου αληθινή ζωή = ελευθερία = κάνεις ό,τι γουστάρεις)είναι μπροστά μας! Και νταξει, μπορεί όλη η μετέπειτα ζωή, και ειδικά αν μείνουμε στην Ελλάδα να είναι σκατά, αλλά έρχονται χρόνια αξέχαστα στο άμεσο μέλλον;)
Οπότε δώσε τις γ@μοεξετάσεις να τελειώνεις, και μετά θα πηγαίνουμε με τη Ρέα για κρέπες και θα συναντιόμαστε και στη στάση της Ακρόπολης:ΡΡΡ
Φιλάκιαααααααααα!

Fleur είπε...

Καλα εκανες και ξανα ασχοληθηκες με το σπορ γιατι θελω καινουργια σου αναρτηση.:P
Ω,ναι...ξερω πως εσυ επιθυμεις πολυ τα φοιτιτικα χρονια.:)
Αχα...ακριβως αυτο,αν και εχω αυτο το αγχος ειμαι χαρουμενη.:)
Κοιτα να χαμογελας και εσυ οσο πιο πολυ μπορεις.;)
Χμ...μακαροι τα καλυτερα χρονια να ειναι μπροστα μας.Το ευχομαι.:P

Ναιιιιιι,θα πηγαινουμε για κρεπες και θα συναντιομαστε στην σταση της Ακροπολης!<3 :P

Φιλακιααααααααα!!:D :*

Vangel Greko είπε...

Με ταξίδεψες πίσω σ' ευχάριστες αναμνήσεις!!

Πίστεψέ με όσο και να θες να τελειώσεις τούτες οι στιγμές θα σου λείψουν...

Ζήσε κάθε στιγμή & όσο για το διάβασμα κάνεις πολύ καλά και αξιολογείς τον εαυτό σου!!

Ο Χρόνος κυλάει και εσύ να γίνεσαι καλύτερη!!

Πίστεψε σε σένα και πολλά απ'όσα διαβάζεις θα τα θυμάσαι και για καιρό μετά!!

Τα σέβη μου!!

Fleur είπε...

Χαιρομαι που σε ταξιδεψα!:)

Βασικα ουτε θελω να τελειωσουν αυτες οι στιγμες αλλα ουτε δεν θελω.:P

Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου!:)

Φιλιααα!:)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΑΦΗΝΩ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.

Fleur είπε...

Επισης καλο μηνα!:)

La Romantique είπε...

Μου θύμισες την περσινή μου χρονιά. :)
Κι εγώ κάπως έτσι ένιωθα. Και πίστευα πως δε θα έμπαινα στη σχολή που ήθελα. Είναι η φάση που περνάς τώρα που πλησιάζουν οι εξετάσεις.
Σε λίγους μήνες όμως όλα αυτά θα τελειώσουν.
Γι'αυτό κοίτα να το ζήσεις όσο καλύτερα μπορείς.
Δεν σε ξέρω αλλά πιστεύω πως θα τα πας πολύ καλά. Καλή συνέχεια! :)

Fleur είπε...

Και τελικα περασες εκει που ηθελες?:)
Προσπαθω να ζω αυτη την περιοδο οντως οσο καλυτερα μπορω.:D
Το ευχομαι να παω καλα.:/
Καλη συνεχεια και σ'εσενα.:)

Μάγια είπε...

Ήταν πολύ συγκινητικό το κείμενο σου...κάπως έτσι ένιωθα κι εγώ πέρσι...πολύ άγχος αλλά και γέλιο στο φροντιστήριο, μαθήματα όμορφα που έθεταν προκλήσεις!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!
Υ.Γ. Όταν περνάει ο καιρός ξεχνάς τι πέρασες τότε...τα λόγια σου με έκαναν να θυμηθώ. Αλήθεια πως πέρασε σχεδόν ένας χρόνος;

Fleur είπε...

Σε καταλαβαινω απολυτα.:)
Ευχαριστω πολυ για την καλη επιτυχια.:)

Χαιρομαι που σε εκαναν να θυμηθεις.Ισως και εγω γι'αυτο τα γραφω εδω.Για να μην τα ξεχασω ποτε.;)
Πραγματικα ο χρονος περναει ΠΑΡΑ πολυ γρηγορα.:/

Dreams come true είπε...

Μαρια βρηκα το κειμενο σου τυχαια καθως εψαχνα στο ιντερνετ κατι για τις πανελλινιες..ειναι τρομερο που βλεπεις τα πραγματα με τοση αισιοδοξια...εγω φετος ειμαι τριτη λυκειου και προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη και χαρουμενη αλλα υπαρχουν στιγμες που απλα με πιανει πανικος..φοβαμαι τοσο πολυ και εχω τοσο αγχος.Δεν θελω να ερθει ο Μαιος.Απλα δεν θελω!

Dreams come true είπε...

*πανελληνιες

Fleur είπε...

Dreams come true,πλέον έδωσα πανελλήνιες και πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος φοβίας.:)
Βασικά θα ξαναδώσω για διαάφορους λόγους.
Και τελικά ο λόγος που ήμουν πέρυσι τόσο αισιόδοξη και χαρούμενη ήταν επειδή έπαιρνα πολύ δύναμη από το φροντ. μου,τους καθηγητές μου και τις φίλες μου.
Τώρα που άλλαξα φροντ. σε πληροφορώ όταν δεν είμαι τόσο χαρούμενη.Αλλά σίγουρα πιο χαλαρή από πέρυσι καθώς δεν έχω το σχολείο.Πιστεύω ότι φέτος θα πετύχω αυτό που θέλω.
Σου εύχομαι και εσένα κάθε επιτυχία.
Φιλια!

Dreams come true είπε...

Του χρονου ελπιζω να λεω και εγω οτι τελικα δεν υπηρχε κανενας λογος φοβιας αλλα για την ωρα αγχωνομαι και ειναι λογικο!Σε ευχαριστω παρα πολυ!Ευχομαι και εσυ να περασεις εκει που θελεις! :D

Fleur είπε...

Επίσης,καλή επιτυχία του χρόνου στις εξετάσεις.:D