Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Κάπως έτσι...

Ο Σεπτέμβριος ήτανε ήρεμος σαν μήνας.
Βόλτες με την Ειρ. και την Α.Τους μάθαμε και τίτσου να παίζουμε,οπότε πέρναγαν ευχάριστα οι μέρες.

16 Σεπτεμβρίου μας είχε καλέσει η θεία σπίτι για φαγητό.Και είδαμε και την γιαγιά.Είχαμε εκτυπώσει και μερικές φωτογραφίες από το καλοκαίρι και της τις πήγαμε.Της άρεσαν πολύ.Είχα περάσει πολύ όμορφα εκείνη την μέρα.Νιώθω πως χρειάζομαι κάποιον μεγαλύτερο να με φροντίζει,όπως η θεία.Και ας έχω μεγαλώσει,και ας είμαι 19.Το βράδυ είχε έρθει και η άλλη ξαδέρφη.Όμορφη μέρα και πέρασε πάρα πολύ γρήγορα.

Κάπου στα μέσα Σεπτεμβρίου νομίζω ήτανε που μια φίλη μας ,μας κάλεσε στο σπίτι της και μας μαγείρεψε.Είχα ομολογουμένως σκάσει στα γλυκά.Παγωτό,σοκολατόπιτα,σοκολατάκια και κορμός.

24 γιόρταζα το δεύτερο όνομα μου,το Θέκλα.:)

Επίσης κάπου μέσα Σεπτεμβρίου πρέπει να ήτανε που βγήκαμε και περάσαμε όμορφα με την Κατ. και την δίδυμη αδερφή της από το παλιό φροντ.



Τέλη Σεπτεμβρίου συναντήθηκα και με τα κορίτσια του φετινού φροντ.Πήραμε σοκαλατάκια και τα πήγαμε στο φροντ.Η κυρία της Λογοτεχνίας,μας κοίταξε χαρούμενη με αυτά τα μεγάλα καστανά της μάτια,και μας είπε ότι ήταν πολύ περήφανη για εμάς που περάσαμε εκεί που θέλαμε!:)

29 Σεπτεμβρίου πήγαμε ξανά Κόρινθο για τα 40ημερα του παππού.Φύγαμε νωρίς το πρωί του Σαββάτου.Δεν μπορούσα να μην είμαι μελαγχολική.Όλα στην Κόρινθο μου θυμίζουν τον παππού.Την Κυριακή το πρωί είχανε έρθει πάρα πολλοί συγγενείς όπως και στην κηδεία.Δυστυχώς μαζί με την μικρούλα Δ.(στης 29 είχε και γενέλθια το γλυκούλι μου) δεν μπορούσαμε να συγκρατήσουμε τα δακρυά μας.Είχε γίνει και μια βλακεία με τα κόλλυβα και τα κεκάκια που τα είχαμε φτιάξει εμείς,και οι πιο κοντινοί συγγενείς δεν φάγαμε.-.- Εκείνη την μέρα τρέχαμε συνέχεια πάνω κάτω,καθώς κρατήσαμε τους συγγενείς για φαγητό.Και να σου να πηγαίνουμε τα φαγητά στην αυλή,και εμείς οι 4 ξαδέρφες να πηγαινοφέρνουμε ποτήρια,πίτες,μαχαιροπίρουνα καρέκλες κλ.Παρόλο που ήτανε τέλη Σεπτεμβρίου είχαμε σκάσει και ήμασταν με τα σορτσάκια.Και τα μαύρα που φοράγαμε τράβαγαν την ζέστη!



Σκηνές που μου έμειναν:
-Η αδερφή μου να μου κλείνει το μάτι με νόημα για να πάμε στο μεγάλο δωμάτιο να δώσουμε στην μικρή Δ. το δώρο της!
-"Πολύ ωραίο το δώρο που πήρατε στην Δ.Χάρηκε πολύ!"μου είπε η θεία αργά το βράδυ του Σαββάτου.
"Ναι το σκεφτόμασταν αρκετή ώρα πιο να της πάρουμε και τελικά καταλήξαμε σ'ένα που έχουμε διαβάσει και εμείς και είναι πολύ ωραίο"
"Δεν έπρεπε όμως,χαλάσατε και το χαρτζιλίκι σας"
"Μπα,σιγά δεν ήτανε ακριβό.Εσείς τόσα κάνατε για εμάς το καλοκαίρι."
"Άλλο αυτό,εγώ είμαι θεία :)"
"Και εμάς είναι ξαδέρφη μας.:)Καληνύχτα"
-Το μεσημέρι της Κυριακής  που μας πήρε σχεδόν τους μισούς στο μεγάλο υπνοδωμάτιο εκεί που συζητάγαμε.Εγώ,η θεία,και ο μικρός Γ. στο μεγάλο κρεβάτι,η μικρή Δ. στο πάνω κρεβάτι της κουκέτας,και η θεία Α. με την Κ. στο κάτω κρεβάτι.χαχχα οικογενειακές στιγμές βρε παιδί μου!
-Η ώρα που ήταν να αποχωριστούμε και με είχε πιάσει μια μελαγχολία.Αγκάλιασα την θεία,την άφησα,αλλά ύστερα την ξανά αγκάλιασα.Αναστέναξα βαθιά."Όλα καλά θα πάνε,ναι?"μου είπε με βουρκωμένα μάτια."Ναι"κατένευσα.
"Να προσέχετε..."μας είπε η γιαγιά."Και εσύ να προσέχεις..."της απάντησα.



Και κάπως έτσι πέρασε ο Σεπτέμβριος.

Αρχές Οκτωβρίου πήγαμε σινεμά!Είχα να πάω από τον Απρίλιο!Πέρασα πολύ όμορφα και φάγαμε μαζί με την αδερφή μου και μια ωραία κρέπα!

Η αδερφή μου 1 Οκτωβρίου άρχισε σχολή.Και ήτανε αγχωμένη πως θα της φανεί,αν θα γνωρίσει καλά άτομα.Τελικά όλα καλά πήγαν όπως της τα έλεγα.Έχει μια παρέα γύρω στα 12 άτομα και είναι όλοι φοβερά παιδιά.Τους έχω κατασυμπαθήσει και εγώ και έχω βγει μαζί τους!Και η σχολή της,της αρέσει πολύ!

4 Οκτωβρίου και αρρώστησα.Αλίμονο,κάθε φορά που αλλάζει ο καιρός από ζέστη σε κρύο αρρωσταίνω.Μέχρι 38 νομίζω έκανα.Την επόμενη πήγα στην θεία μαζί με την αδερφή μου!Μου αρέσει που κάθε φορά μας ταίζει και μας περιποιείται!:)

8 Οκτωβρίου κατέβηκα κέντρο να καταθέσω τα χαρτιά μου για την σίτηση.2 ώρες όρθια ήμουνα,ενώ είχα χλαπακιάσει όλες τις χαλς και έτρεχε η μύτη μου

.

Λίγες μέρες μετά κόλλησα και την αδερφή μου.Την καημένη.Με αμυγδαλίτιδα και αυτή,και λίγο πιο μετά και η ξαδερφούλα μας η Δ. έπαθε αμυγδαλίτιδα.Όλοι άρρωστοι ημασταν πια.xD

14 Πήγα playce Πανόρμου μαζί με την Ελ. και την Ν.Ωραία ήτανε ^_^ Την επόμενη 15 άρχισα και εγώ σχολή.Οι εντυπώσεις μου μέχρι στιγμή είναι ανάμεικτες.Μου αρέσουν τα περισσότερα μαθήματα,αλλά 2-3 καθηγητές τους βαριέμαι παααρα πολύ.Η αγαπημένη μου είναι η Πέμπτη με την Ψυχολογία και την Εισαγωγή στην αρχαία Ελληνική γραμματεία.Προς το παρόν έχω γνωρίσει μόνο 2 κοπέλες που νιώθω ότι κολλάω μαζί τους.Ομολογουμένως έχουμε πολλά φυτά στην σχολή που αδυνατώ να επικοινωνήσω μεταξύ τους.Ίσως δεν μου έχει δοθεί και η ευκαιρία να γνωρίσω πολλά άτομα,γιατί την μια απεργούν οι καθηγητές,την άλλη τα ΜΜΜ,την άλλη είμαι άρρωστη(βλέπε σήμερα),την άλλη είναι γιορτές.Ωστόσο την Δευτέρα γνώρισα επιτέλους άλλα 2-3 κορίτσια που τα συμπάθησα πολύ και ένιωσα πως ταιριάζω μαζί τους!Παίζαμε και χαρτιά και είχε πολύ πλάκα!Μακάρι να κάνουμε και στην συνέχεια παρέα.Πήρα και τα περισσότερα βιβλία μου.Βέβαια ακοοοομα να πάρω την κάρτα σιτησής μου.-.-



Γύρω στις 20 νομίζω πήγαμε στο σπίτι μια φίλης μου,και ευχαριστήθηκα γέλιο,γλυκό,και πίτσααα!

Στις 26 ήρθε ο Λ. από Θεσσαλονίκη!Τι ωραία που ήτανε εκείνη η Παρασκευή!Είχα επισκεφτεί και το Γεωπονικό της αδερφής μου!Και τι ωραίο εξίσου και το Σάββατο.Πρώτα ήμουν Θησείο με τα παιδιά,μετά Πειραιά σε μια συμφοιτήτρια της αδερφής μου,και μετά Ψυρρή πάλι με τα παιδιά για ρακόμελλα.Από τα αγαπημένα μου ΣΚ!

Και κάπως έτσι πέρασε και ο Οκτώβριος.

Ο Νοέμβριος μπήκε όμορφα καθώς στης 4 μας κάλεσε η θεία σπίτι,που είχε έρθει και η γιαγιά.Best of:το σοκολατένιο γλυκό της θεία να συναγωνίζεται το ριζόγαλο του θείου,και η προπόνηση μπάσκετ της μικρούλας Δ. που παρακολουθήσαμε.:P

10 Νοεμβρίου είπαμε να το ξενυχτήσουμε.Ρίξαμε πολύ χορό,και ήμασταν μια ευχάριστη παρέα.:) 8 το πρωί κοιμηθήκαμε,3μιση το μεσημέρι ξύπνησα την επόμενη χαχα.


Κατ'άλλα ήρεμα...Τα οικονομικά μας πιέζουν ως συνήθως αλλά κάπως τα καταφέρνουμε.

Και κάπως έτσι κύλησε και ο Νοέμβριος.Και θα μπει ο Δεκέμβριος και ούτε που θα το έχω καταλάβει.O_o

Σήμερα γιορτάζω.;) Πείτε μου χρόνια πολλά,χαχχα.:P
Χάρηκα,με θυμήθηκαν αρκετοί!:)

Με έχει πιάσει μια μικρή μελαγχολία.Λίγος ο καιρός που συνέχεια βρέχει,λίγο που την Κυριακή είναι τα τρίμηνα του παππού...
Θα μου αλλάξει σύντομα όμως η διάθεση,είμαι σίγουρη!
Έτσι αμφιταλαντεύομαι συνέχεια.Την μια καλά την άλλη έτσι και έτσι.

Αυτά από εμένα.
Εύχομαι να είστε όλοι καλά.
Φιλούδια σ'όλους.:)

Και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε,για να νιώθετε και οι ίδιοι καλά και οι άλλοι που αντικρίζουν το πρόσωπό σας.

Αυτό γιατί είναι μαγευτικό:


Και αυτό:


Εκεί στο Νότο
που τρίζει ο θάνατος κι η αγάπη κάνει κρότο
σαν άδειο κάθισμα ταξίδεψα για χρόνια
ψάχνοντας να βρω το κατάλληλο κορμί

Εκεί στα φώτα
εύρισκε η νύχτα τα σημάδια της τα πρώτα
είχα ξεμείνει από τσιγάρα και συμπόνια
και συ με κέρασες καπνό μ' ένα φιλί

Ποια πόλη, ποια χώρα
ποια θάλασσα σε ταξιδεύει τώρα
σωπαίνεις, θυμάσαι
και μεθυσμένη μες τον ύπνο σου γελάς
Ποια πόλη, ποια χώρα
ποια θάλασσα σε ταξιδεύει τώρα

Εκεί στο Νότο
εκεί μου κλήρωσε ο έρωτας στο Λόττο
κουλουριασμένος σαν τη σαύρα στη σκιά του
σαν νόμισμα έπεφτα στο μαύρο σου βυθό

Χλωμά καντήλια
άναβε η φτώχεια σου τα τάιζε με ζήλεια
μα συλλαβίζαν σ' αγαπώ τα βογγητά σου
σαν ένα άρρωστο στην κούνια του μωρό

Ποια πόλη, ποια χώρα
ποια θάλασσα σε ταξιδεύει τώρα
σωπαίνεις, θυμάσαι
και μεθυσμένη μες τον ύπνο σου γελάς
Ποια πόλη, ποια χώρα
ποια θάλασσα σε ταξιδεύει τώρα 

11 σχόλια:

ήλι είπε...

πολτ γεματο,
με αναμεικτα συναισθηματα!
thats life!
φιλακια!

Black Pearl είπε...

Χρόνια πολλα Μαρακι! Ειμαι σιγουρη οτι τα καλυτερα ερχονται!

Fleur είπε...

ήλι ακριβώς έτσι όπως το είπες,thats life.
Φιλιά!:)

Fleur είπε...

Black Pearl,ευχαριστώ πολύ!:*
Εύχομαι όντως τα καλύτερα,γιατί μέχρι τώρα μόνο τα χειρότερα μου έχουν έρθει.:P :P

Νικολέτα είπε...

Τι καλή ανάρτηση!Χρόνια πολλά μαριώωωωω!<3

Fleur είπε...

Ευχαριστώ πολύ Νικολέτα μουυυυυυ! :D

Rohanne είπε...

Χρόνια πολλάααααα, τα καλύτερα σου εύχομαι!!
Νόμιζα ότι γιόρταζες 15αύγουστο :Ρ
Όμορφη ανάρτηση :3

Fleur είπε...

Χαχχα όχι 21,απλά και 15αυγουστο όταν μου λένε,λέω ευχαριστώ κλ.:P
Ευχαριστώ Virgilia μου.<3

Ανώνυμος είπε...

Χρονια πολλα!!Οτι επιθυμεις!Ειμαι η dreams come true απλα δεν με αφηνει να μπω στ λογαριασμο μου!Εχουμε περασει και οι 2 ΦΠΨ!Σε ποιο κλιμακιο εισαιι?? :D

Fleur είπε...

ΑΑΑ,γειά!:D Ευχαριστώ! :**
Πλάκα κάνεις!Στο πρώτο κλιμάκιο...εσύ? :P

Fleur είπε...

ααα,κρίμα είσαι στο άλλο Κλιμάκιο.
Ναι έχω,γράψε Maria Apostolopoulou,και θα με βρεις,έχω βάλει και στις πληροφορίες το ΦΠΨ αν σε διευκολίνει,και φοράω ένα μαύρο φόρεμα.:P Να τα πούμε από εκεί καλύτερα!;)