Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

News.

Γειααααα σας!!
Έχω πολύ καιρό να γράψω μια αναρτησούλα ε?
Ε λοιπόν γι'αυτό ήρθα.Για να σας πω μερικά νέα μου.:)

Το υπόλοιπο καλοκαίρι μου ήτανε και ήρεμο και περιπετειώδης.:P
Για την ακρίβεια η καθημερινοτητά μου ήτανε απλά.Κοιμόμουν στις 3,ξύπναγα στις 1.Καθόμουνα,και το απόγευμα έβγαινα με την συνηθισμένη μου παρέα.Την παρέα του καλοκαιριού μου.:) Την Ειρ. και την Α.Νομίζω βέβαια φέτος βγάλαμε τις πιο λίγες φωτογραφίες από οποιοδήποτε άλλο καλοκαίρι.Αλλά δεν βαριέσαι...Ήτανε απλά λίγο κόπος τώρα μου μετακομήσαμε που έπρεπε να πάρουμε λεοφωρειο για να πάμε στα κορίτσια.Αλλα οκ.^_^



Κάπου μέσα  Ιουλίου,η αδερφή μου είχε λιποθυμήσει και εγώ είχα κατατρομάξει.3 Ποτήρια νερό της ρίξαμε για να συνέλθει.Τελικά όπως όλα έδειξαν ήτανε μάλλον από κούραση.:P Μερικοί δεν πιστεύουν στο μάτι,αλλά εγώ πιστεύω.:P Την αμέσως επόμενη εβδομάδα ξύπνησα κάτα της 5 το πρωί με φοβερό πόνο στην δεξιά πλευρά της κοιλιά μου.Για την ακρίβεια μονο 1 ωρα ειχα προλάβει να κοιμηθώ γιατί πιο πριν ήμουν έξω.:P Καλέσαμε ασθενοφορο μετά από δική μου παράκληση,και οι χαζοί αντί να με πάνε σε νοσοκομείο με πήγανε σε κέντρο υγείας.Εκεί τους είπανε ότι δεν έχουνε τίποτα να με εξετάσουν,και περίμενα μέχρι της 7 να έρθει ο μπαμπάς μου από Σαλαμίνα.Ενώ παράλληλα πέθαινα στον πόνο.Τελικά με πήγε εκείνος στο κοντινότερο νοσοκομείο.Όπως αποδείχτηκε έπαθα κολικό νεφρού(είχα δηλαδή μια μικρή πετρούλα στο νεφρο.:P ) Απλά έπρεπε να περιμένω μέχρι της 8 που άρχιζε η αφημερία για να μου κάνουν την παυσίπονη ένεση.:P Ο γιατρός μου έδωσε 5 παυσίνα να πίνω την ημέρα για μια εβδομάδα.Το ίδιο βράδυ έκλαιγα από τον πόνο και την επόμενη έκανα εμετούς.Αλλά πάει αυτό πέρασεεεεεεεε!!Ήμουν έτσι για εβδομαδούλα,αλλά τωρα όλα οκ.:D


                                 


12 Αυγούστου ως συνήθως είδαμε τα αγαπημένα μας αστέρια στην ταράτσα της Ειρ. :P Βάλαμε κουβερτούλες,μαξιλάκια,παπλωματάκια και κάτσαμε.Δεν είναι τόσο εντυπωσιακά όσο άλλες χρονιές νομίζω.Είδαμε γύρω στα 10 σίγουρα.Η απουσία της Α. όμως ήτανε αισθητή,καθώς δούλευε εκείνη την ημέρα,ήτανε πτώμα,και την πήρε ο ύπνος από νωρίς.:P Αλλά γενικότερα είχε πολύ πλάκα,και είναι μια από τις καθιερωμένες μας συναντήσεις.Φέτος καθιερώσαμε και περισσότερο το τίτσου,και δεν παίξαμε σχεδόν καθόλου ούνο!!(πόσο τραγικό :O :P ).Φάγαμε και πάστες,αλλά ήτανε ΠΟΛΥ αποτυχημένες.Πρέπει να βρούμε άλλο ζαχαροπλαστείο.:P



Τέλη Αυγούστου μας κάλεσε μια συμφοιτήτρια της αδερφής μου στο εξοχικό της.(Το Μαμούνι συγκεκριμένα που ανέφερα στην προηγούμενη αναρτησή μου! :P )Στο εξωτικό Σκορπονέρι.Δεν είναι ούτε καν χωριό.Ένας οικισμός με 20 σπίτια ήτανε και ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.:P Αλλά ήτανε εξωτικά.Είχε απλά ΥΠΕΡΟΧΗ θάλασσα. :D Ήτανε τόσο ωραία η καθημερινοτητά μας.Ξυπνάγαμε στις 1.Τρώγαμε μπισκότα με μερέντα και γαλατάκι.Μετά μέχρι να βάλουμε μαγιό η Μ. έβαζε στο τέρμα μουσική από το Glee.Και μετά κατεβαίναμε στην θάλασσα(κανένα 2'λεπτο με τα πόδια) και απλά λιώναμε.Συζητάγαμε,λιαζόμασταν,κολυμπάγαμε,παίζαμε τίτσου,ξανά συζητάγαμε.Αγάπησα την μαμά της,πρώτη φορά συμπαθώ μαμά φίλης μου τόσο πολύ!Ήτανε και φοβερή μαγείρισσα.Το τι φάγαμε πάλι...Κεφτεδάκια,Κρεας με πατατούλες,ρολό κοτόπουλο,παγωτό με σιρόπι και μερέντα!Τα πάντα.Ειδικά η Δ. κάθε τρεις και λίγο πείναγε.Και το βράδυ ήτανε πολύ όμορφα που καθόμασταν στην βεράντα και παίζαμε.Τι όμορφα που ήτανε!
Επικές στιγμές:Το πρώτο βράδυ που μιλάγαμε εγώ,η αδερφή μου και η Μ. όταν ξαπλώσαμε..και μιλάγαμε,και γελάγαμε,ενώ την Δ. την είχε πάρει ο ύπνος.
Το παιχνίδι"Θάρρος ή Αλήθεια?" στο κινητό της Μ. Τι χαζομάρες έλεγε...Είχαμε σκάσει στα γέλια.Ήτανε απλα διεστραμμένο.:P
Το Kiwii που πίναμε κάθε βράδυ!!Αυτό δεν ήτανε ποτό,ήτανε απολαυστικός χυμός!
Η γλυκιά αδερφή της Μ. που όπως την 2η ημέρα μας έφυγε.:P
Το prestige που βάλαμε να δούμε το 2ο βράδυ.Όχι απλή ταινία Η ταινία.Μου άρεσε πάρα πολύ.
Τους αληθινούς έρωτες που χαζεύαμε στον Αλφα,και απλά γελάγαμε,και γελάγαμε με τις ατάκες του.
(Μπορείς να ακούσεις στο κοχύλι την ανάσα μου!!)
Τα 3 κολλητά και όμορφα κρεβάτια που κοιμόμασταν!
Η Μ. να βάζει στο τέρμα το "Unce upon a December" της Αναστασίας,και εγώ να χορεύω βαλς με την μαμά της Μ.,και η Μ με την Δ.!
Το ποδοσφαιράκι που έπαιζα με την Μ.(κάπου εδώ χαμογελάω γιατί θυμάμαι πόσο γέλαγα όταν παίζαμε :P )
Η βόλτα στον διπλανό χωριό,τα Λουκίσσια,και τα υπερβολικά δυνατά κοκτέιλς τους! :P
Η πολυλογία της Δ.(πραγματικά μιλάει πάρα πολύ ώρες ώρες :P )
Οι δυο παιδικές ταινίες που είδαμε στις 1 το βράδυ!(αυτοκράτος έχει κέφια,και τοι στόρι 3.)Την επόμενη Ηρακλής(με εμένα,την Μ και την αδερφή μου να τραγουδάμε ταυτόχρονα!)
Το όμορφο ηλιοβασίλεμα,και η όμορφη βεράντα τους.:)
Να τρέχουμε να προλάβουμε το τρένο από Χαλκίδα,και μετά να παίζουμε μέσα τίτσου.(+ να κοροιδεύουμαι τον ελεγκτή ότι και η Μ. θα κατέβει ΣΚΑ για να μας βγάλει φτηνότερο εισητήριο.:P)
Γενικώς,αυτές οι διακοπές και της Αίγινας ήτανε πολύ ωραίες! :D :)



Kαι κάπως έτσι γρήγορα έφυγε και ο Αύγουστος.

Τα αποτελέσματα των Πανελληνιών μας βρήκανε με 2 φίλες να έχουνε κάνει 10%.Η μία πέρασε Φαρμακευτική Πάτρας,κάτι που ήθελε από πάντα.Και η άλλη είναι η Μ^ που έλεγα πιο πάνω,που τώρα από το Γεωπονικό θα πάει στην Βιολογία.Πολύ κλάμα τα τρόφιμα επειδή θα φύγει η Μ. καθώς ήτανε η ψυχή της παρέας.:)

Ο Σεπτέμβριος που μας πέρασε ήτανε από τους πιο βαρετούς και οικονομικά χάλια μήνες που έχω ζήσει ποτέ μου.Μόνο μερικές συναντήσεις με τα τρόφιμα(τους συμφοιτητές της αδερφής μου) ήτανε τα πιο ευχάριστα γεγονότα.Γενικώς μέσα στο Σεπτέμβριο πήγα σε 3 γενέλθια.Σε δυο από τρόφιμα,και στην Ν. από την δική μου σχολή.(Έκανε τα γενελθια της σε ταράτσα,και βλέπει πιάτο όλη την Αθήνα. :D ) Πλάκα είχε που μέσα στον Σεπτέμβρη πήγα και 2 φορές και κοιμήθηκα στην κολλητή μου την Κ. :D
Κατ'άλλα είμαι σε στυλ να ψάχνω καθημερινά μια δουλειά για την μαμά μου.Μέχρι και για ένα απλό babysiting θέλουν οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε για να σε πάρουνε.Και φυσικά να είσαι από την περιοχή τους.Εγώ θέλω ρε να κάνω 30 χιλιόμετρα κάθε μέρα,εσύ τι ζόρι τραβάς άμα είμαι εκεί στην ώρα μου? Πήρα και εγώ τηλ για ένα παιδάκι δημοτικού που θέλει βοήθεια.Είπανε θα με πάρουνε τηλ αλλά ακόμα.5 ευρώ την μιαμιση ώρα,πόσο πιο κάτωνα ρίξεις την ρημαδοτιμή? Και ρώτησε και αν έχω αυτοκίνητο.Για τον Θεό,σιγά μην κυκλοφορώ στην περιοχή ΜΟΥ με αυτοκίνητο.Ποδαράκια ωραιότατα τα έχω δόξα τον Θεό.Και έχω φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι τα δυο ευρώ στο καφέ,2 ευρώ στα εισητήρια,είναι κ η μαμά μου που κάθε τρεις και λίγο θέλει τσιγάρα.Να θέλω κορν φλέικς ή φέτα,και να λέω άστο άλλη φορά Μαρία.Να χρειάζομαι ένα καινούργιο παππούτσι της προκοπής και ακόμα.Και μετά τα σκέφτομαι όλα αυτά και μπουχτίζω με τους γονείς μου,με την χώρα,με όλα.Μετά ηρεμώ και λέω κάτι θα γίνει.Άμα προσπαθήσουμε κάτι θα γίνει.Είναι όμως που δεν σου δίνουνε και ευκαιρίες.Πώς να ξεκινήσεις κάπου όταν 20 χρονων σου ζητάνε προυπηρεσία 3 χρόνων? Κάτσε ρε συ,ήρεμα.Μετά αναρωτιόμαστε γιατί καταλήξαμε στο μέσο.



Τέλος πάντων,ας τα ξεχάσουμε αυτά.Προσπαθώ να είμαι καλά,και να σκέφτομαι πως κάτι καλό θα γίνει στο τέλος.
Την προηγούμενη εβδομάδα γιόρταζα το 2ο όνομά μου.:)
Βέβαια δεν ήμουν πολύ καλά.Για περίπου 2 εβδομάδες είχα ταχυκαρδία,και δν μπορούσα να ηρεμήσω...Ένιωθα χάλια και ήτανε πολύ σπαστικό.Το τρίπλεξ δεν έδειξε τίποτα πάλι καλά,μόνο οι εξετάσεις αίματος έδειξε ότι έχω χαμηλη φερετίνι(και άλλα ένα δυο που δεν τα θυμάμαι.)Οπότε όλα δείχνουν πως η ταχυκαρδία ήτανε λόγω της μερικής αναιμίας που έχω.:P Θα πάω στο καρδιολόγο πάλι,και λογικά θα μου δώσει τίποτα για να πίνω.:P

Η σχολή μας είναι ακόμα κλειστή.Δεν έχω δώσει ούτε ένα μάθημα.-.- Πάει η εξεταστική.Να μην χαθεί μονάχα το εξάμηνο δεν θέλω.Η αδερφή μου ξεκίνησε φυσιολογικά και την ζηλεύω γιατί έχω μπουχτήσει στο σπίτι και εγώ.:P Άντε να δούμε!!

Κατ'άλλα χαίρομαι που αρχίζει και κάνει κρύο.:D Τα τελευταία 3 χρόνια αγαπώ πολύ περισσότερο τον χειμώνα από το καλοκαίρι.:)


Αυτά τα νεάκια μου.
Καλό μήνα να έχετε όλοι,και να είστε ευχαριστημένοι όλοι με αυτά που έχετε.:)
Φιλάκια πολλάαααααα!! :* :)

Kαι μερικές αγαπημένες μελωδίες,γιατί χειμωνιάζει και ταιριάζουν.:)





Όλες τις έχω βρει από τα επισόδεια του Παρα 5,αλλά γενικότερα παίζονται πολύ σε σίριαλ.Ακούστε μια-δυο και δεν θα χάσετε.Είναι απλά υπέροχες.Μελαγχολικές και γλυκές μαζί.Ότι πρέπει για ένα βροχερό μεσημέρι.
(Rene Aubry,Craig Armstrong,υπέροχοι και οι δύο!!)

4 σχόλια:

Νικολ είπε...

Πάνω που αρχισε ο γλυκος μελαγχολικος καιρος,εχουμε ζεστη παλι!
Ομορφη αναρτηση!Καλο μηνα και πολλα φιλια!

Fleur είπε...

έλα ντε,θέλουμε κρυουλάκι πάλι πίσω :P
Επίσης,φιλάκιαα!! :D

Vangel Greko είπε...

Σε απλά ελληνικά λέγεται ανάρτηση-σεντόνι! :p

Δε μας φτιάχνεις και μια θάλασσα να μας της στείλεις να την έχουμε απέναντι;

Αγαπάμε καλοκαίρι γιατί μας αρέσει η ζέστη!

Να χαμογελάς & να προσέχεις!

Τα σέβη μου!

Fleur είπε...

χαχαχ
θα την φτιάξω και θα σας την στείλω λοιπόν :P

Αγαπάμε!

Επίσης
Φιλάκια Vangel :* :)