Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Γλυκόπικρο μου 2011!

Αχ,τελευταία ανάρτηση για το 2011.


Άμα γυρίσει κανείς πίσω στις αναρτήσεις μου θα δει ότι χαρακτήριζα το 2010 γλυκό.Το 2011 ξεκάθαρα γλυκόπικρο.

Αφήστε με λοιπόν να ταξιδέψω πίσω για λίγο στις αναμνήσεις του 2011.Να θυμηθώ μερικά περιστατικά που αξίζει να αναφερθούν.Γιατί πολύ απλά οι στιγμές φεύγουν και δεν ξανά έρχονται.Και όταν οι στιγμές αυτές γίνονται γλυκές αναμνήσεις,μου αρέσει να τις θυμάμαι.


Ιανουάριος 2011




Ξεκίνησε απλά ΥΠΕΡΟΧΑ.Οκ,η πρωτοχρονιά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.Αλλά ακόμα θυμάμαι πως στης 4/1 πήγα με τέτοια όρεξη στο φροντ.Είχα ανοίξει βιαστικά την πόρτα φωνάζοντας"ΤΣΑ!"και αμέσως οι δύο φίλες μου έτρεξαν και με αγκάλιασιαν.Θυμάμαι και την γλυκιά αγκαλιά της κυριά Μ.Φόραγε εκείνο το ωραίο μαλακό γούνικο παλτό.Την επόμενη 5/1 μας πήγαν στα μπουζούκια.B)Ναι το ρίξαμε έξω.Απλά εκείνο το βράδυ ήμουν ευτυχισμένη,καθώς συνειδητοποίησα πιο καθαρά από ποτέ ότι σημασία δεν έχει το μέρος,αλλά η παρέα με την οποία βρίσκεσαι.:)("Γιατί όλα τα ωραία πρέπει να τελειώνουν όταν βρίσκονται στην κορυφή") Από την Ιανουάριο ακόμα θα μου μείνει η παρακολούθηση της παράστασης"Το αμάρτημα της μητρός μου".Όχι δεν μου άρεσε,αλλά πάω σπάνια θέατρο.Επίσης η βόλτα στο Αττικό Πάρκο,το 38.9 που είχα ανεβάσει,η παρακολούθηση μια ταινίας στο σπίτι της παιδική φίλης και μία όμορφη βόλτα για κινέζικο(μιάμι!)

Απόψε είσαι τα παγάκια στο ποτό
Μ’ έχεις τρελάνει κι έχω χάσει το μυαλό

Για μια καρδιά να καίγομαι
Να σ’ αγαπώ δεσμεύομαι
Και συ για το χατίρι μου
Θα λιώνεις στο ποτήρι μου

Απόψε είσαι τα παγάκια στο ποτό μου

Απόψε φόρα τα καλά σου
και για αγάπη ετοιμάσου
γιατί όπως φαίνεται θα γίνει μπέρδεμα




Φεβρουάριος 2011




Αχ,γλυκός Φεβρουάριος.Δεν ξέρω για την αρκίβρεια γιατί μου άρεσε τόσο.Αλλά έχω να θυμάμαι μια ωραία μάζωξη σπίτι μου.Θυμάμαι εμένα να τρέχω να προλάβω 6 διαγωνίσματα σε μια εβδομάδα.Και ταυτόχρονα με θυμάμαι με ολοένα και ανεβασμένη αυτοπεποίθηση.20 στην Ιστορία,18 σε τεστ με ανώμαλα,15.8 σε Έκθεση.Θυμάμαι επίσης πολλά ΝΕΥΡΑ.Ένα ολόκληρο σκηνικό με την Ιστορικού(εγώ να τσιρίζω και να κλαίω σπίτι) κατά το οποίο στιγματήστηκε με την φιλική προσφορά της κυρία Μ. να με πάρει παράμερα από τους άλλους,να με ρωτήσει τι ακριβώς πρόβλημα είχα εγώ και να μεσολαβήσει στην διευθύντρια για να γίνει το καλύτερο δυνατό.Θυμάμαι ακόμα πόσα νεύρα είχα με μια φίλη μου.Αλλά whatever...Γέλιο μαζί με την Κ. κάθε Παρασκευή στο τηλέφωνο για να κάνουμε ασκήσεις λατινικών.Τον κύριο Σ. και τις ακάτες του.Την Δ. να κάνουμε επανάληψη μαζί το σπροσφυγικό.Βροχή.Αχ,γλυκός Φεβρουάριος.

Όμορφος κόσμος κανέλα και δυόσμος
ομορφαίνει τη μέρα μυρωδιά στον αέρα
μια σφαίρα που δεν σταματά
Όμορφος κόσμος είναι όταν ξυπνάς και χαμογελάς
όμορφος κόσμος τι το θες τόσο στρες
μήπως ήσουν και χθες ευτυχισμένος




Μάρτιος 2011




Χμ,ο Μάρτιος μου έχει μείνει στο μυαλό λίγο ξινός ως μήνας.Η μέρα μεγάλωνε και δεν ήθελα.Αρχικά τότε μου έβγαινε όλη η κούραση και όλο το άγχος.Όλοι ήμασταν εκείνη την περίοδο τόσο ήσυχοι.Τόσο τσιτωμένοι και αγχωμένοι.Ακόμα και οι καθηγήτριές μας.Με εξαίρεση φυσικά την υπερενεργιτική κυρία Ν.:* Τον Μάρτιο κατάφερα να γράψω ένα 17.4 στην Ιστορικού!ΧΑ!Για πάντα θα το θυμάμαι αυτό.:P Επίσης τον Μάρτιο το δεξί μου χέρι τα έφτυσε με όλη την σημασία της λέξης.:P Πόναγε ολόκληρο,ήμουν μια εβδομάδα με την βολταρεν,με 3 επισκέψεις σε γιατρούς με χάπια και άλλες δυο σε φυσικοθεραπευτή.Θυμάμαι ακόμα τον πονόλαιμο μου.Τις αξέχαστες απόκριες στο φροντ. καθώς όλοι είχαμε ντυθεί και βγάζαμε ομοδικές φωτό με σταρ την κυριά των αρχαίων μας με μία αγελάδα-καπέλο στο κεφάλι.χαχ :) Το Μαρτάκι που μας έφτιαξε σ'όλους η Ειρ. από το φροντ. και το φόραγα μέχρι να τελειώσουν οι Πανελλήνιες.Μια χιονισμένη Τρίτη.Ο καφές που άρχισα να πίνω.Τα μπισκοτάκια κανέλας.Τις όμορφες Τετάρτες.Τις αγκαλιές της κυριά Μ. και της Κ. μου.Τα ρακόμελλα στο γραφικό play.Γλυκόξινος Μάρτιος.:)

I close my eyes
only for a moment
and the moment's gone
all my dreams
pass before my eyes a curiosity
dust in the wind
all we are is dust in the wind

nothing last forever




Απρίλιος 2011




Όμορφος Απρίλιος.Ένας μήνας πριν τις Πανελλήνιες.Ξεκίνησε παράξενα με τις δύο πιο χειρότερες πλάκες που μου έχουν κάνει ποτέ πρωταπριλιά.- :P Συνέχισε όμορφα με πάλι ρακόμελλα στο play.Θυμάμαι εκείνη την υπέροχη Τετάρτη που φάγαμε κρέπα μετά το μάθημα με την Κ.Θυμάμαι πως άχνιζε η σοκολάτα ενώ εμείς τουρτουρίζαμε.Θυμάμαι απίστευτο γέλιο.Χαμόγελα.Θυμάμαι ακόμα πιο εντατικό διάβασμα και συνεχείς επαναλήψεις.Θυμάμαι εκείνες τις αξέχαστες ώρες που περνούσα μαζί την Κ. σε βίντεο κλίσεις.Θυμάμαι το καινούργια μας σκυλάκι,η Έμυ μας.Θυμάμαι να φωνάζω πως εγώ δεν σπαταλάω 2 ώρες να κάθομαι την Κυριακή του Πάσχα.(ναι διάβαζα ιστορία. xD :P)Θυμάμαι ένα παράξενο όνειρο.Θυμάμαι κούραση.Άγχος.Ήλιος.Οι μέρες να περνάνε γρήγορα...

Ένα κορίτσι χορεύει στον ουρανό, στο δωμάτιο,
το δρόμο, τη δουλειά, το σχολείο
Μια ψυχή, κι άλλη μία, και μια συνομιλία,
μόνο μάτια και λέξη καμία

Φίλα με ακόμα, φίλα με ακόμα
Όλα τ’ άλλα ηχούν μακρινά,
ένα αστέρι που σκάει στ’ ουρανού την καρδιά




Μάιος 2011




Περίεργος.Ο Μάιος πέρασε τόσο απίστευτα γρήγορα.Τι να θυμηθώ?Αρχικά θυμάμαι το άχγος.Θυμάμαι εκείνα τα τελευταία μαθήματα στο φροντ. που σηκωνόμασταν και αγκαλιαζόμασταν ομαδικά.Το κλάμα και τις γλυκιές αγκαλιές τις κυρίας Μ. Πως μπορείς να δεθείς τόσο πολύ με κάποιον δυο χρόνια ε? 12 Μαίου,τα γενελθιά μου και αρχίζουν οι Πανελλήνιες.Τελικά ήταν καλό δώρο.16.3 Έκθεση!!Θυμάμαι πως είχα απογοητεύτει πολύ στο δεύτερο μάθημα.Εμένα να μου έχει κοπεί η όρεξη για πέντε μέρες και να ανεβάζω δέκατα από το άγχος.Υπερευχαριστώ τον κύριο Σ. που με έκανε να λιώσω στα γέλια και που με πήρε να χορέψουμε.:P Μετά γύρισα σπίτι με όρεξη και συνέχισα μέχρις της 23 Μαίου με όρεξη.Μετά ενδοσχολικές εξετάσεις αλλά δεν με ένοιαζε τίποτα.Είχα τελειώσει Πανελλήνιες και ήμουν καλά.B)

Σ΄αυτά τα μάτια δεν υπάρχει λογική
όσο βαθιά κι αν τα κοιτάζω

Χωρίς κουράγιο κι αγκαλιά,ζωή που΄ναι στη δύση

Χιλιάδες χρώματα θαμπά,απόχρωση του γκρίζου
μέρες βαμμένες μοναξιά και νύχτες που δακρύζουν
περιοχές του πουθενά και σκόνη στον αέρα
όλα τελειώνουν τώρα πια δεν πέρασε μια μέρα



Και να πω κάπου εδώ πως οι μήνες Ιανουάριος με Μάιο έχουν την πιο γλυκιά μυρωδιά.Είναι μυρωδιά hypnotic poison,hypnose lancome,καφέ,λιποζάν φράουλα(ααααχ!!),παλτό,ένα μαύρο κολάν και ένα ζεστό φούτερ,βροχή,φυλλάδια και τέλος η χαρακτηριστική μυρωδιά του φροντ.



Ιούνιος 2011




Ο ΠΙΟ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΟΣ ΜΗΝΣΑ ΙΣΩΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.:P Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση όρεξη είχα.Άρχισα να ξανά ποστάρω με μανία στο HW.Είχα διαβάσει τουλάχιστον 3-4 βιβλία.Είχα κάνει 3 σχέδια.Είχα γεμίσει το mp3 με καινούργια τραγούδια τα οποία άκουγα τα ήσυχα βράδια του καλοκαιριού.Και επίσης ΒΟΛΤΕΣ,ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΟΛΤΕΣ.Μπορούσα να ευχαριστηθώ το γεγονός ότι έβγαινα πια χωρίς να σκέφτομαι"ωχ έχω διάβασμα".:P Και έρχεται το τέλος του μήνα με τα αποτελέσματα και τα 15.574 μόρια μου που ήμουν χαρούμενη αλλά που δεν έκαναν για αυτό που ήθελα στην Αθήνα.Που δεν υπάρχει πρόβλεψη για δύδιμα.Που δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την πτώση των βάσεων,που μπαίνουν και τα οικονομικά θέματα στην μέση κλκλ.:/

Όπου και να πάω
πάντα εδώ γυρίζω χάνομαι
όπου και να πάω
πάντα εδώ




Ιούλιος 2011




Ξινός.Βαρετός.Είχε βέβαια και τα ωραία του.Θυμάμαι εκείνο το εκπληκτικό μύτινγκ με τα παιδιά του HW όταν βγήκε η τελευταία ταινία του Χάρι Πότερ στο Mall.Γενέλθια μιας φίλης.(τι υπέροχη μέρα!)Θυμάμαι βόλτες στην θάλασσα.Θυμάμαι απογεύματα με γέλιο με δύο αγαπημένες φίλες μου.Θυμάμαι τον μπαμπά μου να αναχωρεί για 3 ολόκληρους μήνες...Τέλος θυμάμαι όμορφες διακοπές στην Κόρινθο.Χαζομάρες για τρεις μέρες με την ξαδέρφη!

Να ζώ και να ξεχνάω το άρωμά σου
θες να μην υπάρχω στα όνειρά σου ποτέ
να μην ακούω της καρδιάς μου τη φωνή
να της κρατήσω μια γωνίτσα να κρυφτεί
να μην λυπάμαι που σε χάνω ξαφνικά
να μην φοβάμαι που η ανάγκη μας νικά
να μην αγγίξω την αλήθεια σου ξανά
να μην πονέσω με το τέλος με το τέλος που πονά




Αύγουστος 2011




Γλυκόξινος.Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά.Δεν είχα όρεξη.Ένιωθα χάλια για μια περίοδο.Μόνο πια οι βόλτες με τις φίλες και οι τρέλες στην ταράτσα με ευχαριστούσαν.Οι πάστες που τρώγαμε.Το uno και game που παίζαμε.Τα ψώνια στο Lidl.Αλλά γενικά χάλια...Ώσπου ξανά φεύγουμε για Κόρινθο και γυρνάμε στα όμορφα πεφταστέρια του Αυγούστου.Και ξαφνικά μια γλυκιά πρόταση:Πρόσκληση στο εξοχικό της αγαπημένης Κ. μαζί με την Ε. στα Καμένα Βούρλα!!Αυτές οι διακοπές έχουν άρωμα από τσίχλα,αλάτι θάλασσας,πεύκα και γεύση από παγωτό νουτέλα και disaronno.Έχουν τρελο κάψιμο στο τίτσου.Έχουν γέλιο μέχρι δακρύων!!:)

I I follow, I follow you deep sea baby
I follow you
You're my river running high, run deep run wild
I, I follow, I follow you deep sea baby,
I follow you

Μακάρι να ‘ναι η καρδιά μου ρόδι τυχερό
να στο χαρίσω να στάζει αγάπη ένα σωρό
Στα μαξιλάρια και στο χαλί να ξεχαστώ να μου λες πολύ
Κι ας κάνει ο φόβος κι άλλη τρύπα στο νερό

Είμαι μυστήριο τρένο
Δεν θέλω να έχω επιβάτη
Ότι έχω αγαπημένο
αποδεικνύεται απάτη




Σεπτέμβριος 2011




Χάλια.Με μία λέξη.Βγήκαν οι βάσεις.Η αναπόφευκτη απόφαση να ξαναδώσουμε.(Πάλι καλά που έχω συμπαράσταση και άλλες 2 φίλες που ξανάδινουν xD)Ψάξιμο για καινούργιο φροντ. αφού το παλιό έκλεισε.:( Πολλά νεύρα με τους γονείς μου.Πολλά όμως.Και κυρίως κλάμα.Πολύ κλάμα.Κλάμα στο μετρό.Κλάμα σε καφετέρεια.Κλάμα μπροστά σε φίλες.Κλάμα στο τηλέφωνο.Δεν με αναγνώριζα...Πάλι καλά είχα και μια ωραία γνωριμία,την κοπέλα που είμαστε μαζί τώρα στο καινούργιο φροντ.Πόσο την συμπαθώ!:D

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Could it be worse?

But if you never try you'll never know
Just what you're worth

I promise you I will learn from my mistakes




Οκτώβριος 2011




Η επιστροφή του μπαμπά σπίτι δεν έφερε τίποτα καλό.Και άλλο κλάμα.Πολύ κλάμα.Θυμάμαι εμένα να ψήνομαι σε 38.8 πυρετό.Αλλά τον Οκτώβριο όλα πήραν μια σειρά.Μαθήματα,πρόγραμμα.Αυτό ακριβώς που ήθελα.Έτσι έχω να θυμάμαι και μερικές όμορφες εξόδους.(Τίτσουυυ!)Και φυσικά το αξέχαστο Halloween :D.Τι χορό ρίξαμε!

Μα δε πειράζει, δε πειράζει
καινούργια μέρα πιο καλή, αύριο πάντα θα χαράζει
δε πειράζει, δε πειράζει
έχει τα πάνω και τα κάτω η ζωή!
μαζεύτηκαν προβλήματα σωρό
και λύση δεν νομίζω πως θα βρω.




Νοέμβριος 2011




Αχ υπέροχος.Δεν ξεκίνησε η αλήθεια είναι τόσο καλά.Αλλά πάλι καλά ήταν ήρεμος.Διάβασμα,μαθήματα.Και ουάου είτε το πιστεύεται είτε όχι δεν ήμουν(όυτε είμαι) αγχωμένη.Δεν ξέρω ακριβώς γιατί.Ίσως γιατί τα έχουν ξανακάνει.Ίσως πάλι γιατί συνειδητοποίησα αυτό που είχε πει η κυριά Μ. στο τελευταίο μάθημα.Πως υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα από τις Πανελλήνιες,και πως να ευχόμαστε όλα μας τα προβλήματα να ήταν σας τις Πανελλήνιες.Το συνειδητοποίησα και το κατάλαβα όσο ποτέ.Καφές με την κυριά των αγγλικών μου!Φίλες που είχα καιρό να δω!24 Νοεμβρίου και φύγαμε για Θεσσαλονίκη για να πάμε να δούμε την Ε. μας!ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ!ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.Καφές,τίτσου,χορός στο minibar,βόλτα στο λευκό πύργο,μονόπολη στο σπιτάκι,βόλτα στο ΑΤΕΙ,χαζομάρες και πολύ γέλιο,εγώ πάλι άρρωστη,βόλτα στα σοκάκια της Θεσσαλονίκης,τρίγωνα πανοράματος,σουβλάκι-πίτσα-σουβλάκι-πίτσα,ένα μυτινγκ,κουπέεε,πολλές γνωριμίες.Όμορφες και γλυκές αναμνήσεις.:)

Ώ! όμορφη Θεσσαλονίκη
ώ! τα μαγικά σου βράδια νοσταλγώ
κι' αν ζω στην ξελογιάστρα την Αθήνα
για σένα τραγουδώ κάθε βραδιά

Μην ρωτάς πως περνάω
ούτε ξέρω που πάω στους δρόμους περπατάω

Τώρα ρωτάς πως περνάω
τώρα που πάω από το καλό στο καλύτερο




Δεκέμβριος 2011




Τα διαβάσματα συνεχίζουν.Σινεμά,βόλτα,διάβασμα,ένα γλυκό μύτινγκ,πάλι βόλτα,διάβασμα.Αλλά τα ωραία έρχονται καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα.Όλοι γυρνάνε Αθήνα,wiii!!Υπερτέλεια παραμονή Χριστουγέννων με τα παιδιά από το HW και άλλο ένα όμορφο απόγευμα μαζί τους.:) 6 ώρες στο play παίζοντας τίτσου.Βόλτα με φίλη που είχα να δω μήνες!!Βαρετά Χριστούγεννια.Ξεσσαλωτική Πρωτοχρονιά με μια φίλη.(Χορό που τον ρίξαμε πάλι :P :D ) και αλλαγή του χρόνου.;)

Yeah you and me we can ride on a star
If you stay with me girl
We can rule the world

All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you




Αυτά για το γλυκόπικρο 2011.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2012.
Να έχετε όλοι ότι πραγματικά ποθείτε.Να ονειρεύεστε και να χαμογελάτε.:D
Καληνύχτα.:)


ΥΓ:Οι στίχοι που έβαλα από κάτω έχουν σημασία,γιατί δηλώνουν πιο τραγούδι εκφράζει περισσότερο κάθε μήνα μου.:P ;)

2 σχόλια:

Weird Fairy είπε...

Όμορφη ή άσχημη, η χρονιά που πέρασε, σε έκανε πιο δυνατή.
Προχωράμε με αισιοδοξία...και όλα θα πάνε καλά!
Φιλάκια Μαράκι και καλή χρονιά!!! <3

Fleur είπε...

Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη.
Φιλάκια Μυρτούλι μου!:) :*